مرغ: برای جذب حداکثر مواد مغذی آن، از مرغ بدون پوست استفاده کنید.۹۰ گرم مرغ بدون پوست کباب پز شده می تواند زینک روزانه افراد را تامین کند.
آجیل و دانه ها: مصرف هر اونس دانه کدو تنبل، ۱۵ درصد نیاز روزانه شما به زینک را برطرف می کند.
گوشت گاو: هر ۱۰۰ گرم گوشت گاو حاوی ۸.۶ روی است. گوشت گاو منبع طبیعی زینک محسوب می شود.
ماست: محصولات لبنی ضمن این که سرشار از کلسیم هستند، زینک فراوان دارند.
لوبیا: یک دوم فنجان لوبیای قرمز تیره حاوی ۰.۹ میلی گرم روی است.
غلات غنی شده صبحانه: برای حصول نتیجه بهتر، غلات صبحانه ای را انتخاب کنید که حداقل حاوی ۵ گرم فیبر باشد.
بلغور جوی دو سر: یک دوم فنجان از بلغور جو حاوی ۱.۶ میلی گرم از روی است و منبع خوبی از فیبر، ویتامین ها و سایر مواد معدنی محسوب می شود.
شکلات تلخ: شکلات هر چه تلخ تر باشد، زینک بیشتری دارد.
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی/ دفتر آموزش و ارتقای سلامت
ارسال نظر